Mini Wok - Vlissingen


Mini Wok Vlissingen
Walstraat 93
4381 GG Vlissingen

Tel/Fax

0118 - 430 316

Mini Wok Vlissingen is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 12.00 en 22.00 uur, op zondag vanaf 16.00 tot 22.00 uur.

Wokrestaurants zijn bijzonder populair. Niet voor niets, want je kunt er bijzonder lekker en ook erg gezond eten. Mini Wok Vlissingen is een speciaal soort 'wokrestaurant', namelijk een afhaalwok. Waar je dus snel terecht kunt voor een gezonde maaltijd. Om mee te nemen of in de knusse restaurant of op het terras te verorberen.VisfiletRunderhaasKipfilet

Net als bij het echte wokrestaurant kun je bij Mini Wok Vlissingen live genieten van het showcooking spektakel van de koks, die door de klant uitgezochte gerechten eerst wellen en daarna op hoog vuur wokken met een saus naar keuze. De variatie in maaltijden is enorm. Dat komt omdat klanten zelf bepalen welke ingrediënten ze laten bereiden. Daarbij kan hij kiezen uit vegetarisch, vlees (lamsvlees, runderhaas of kipfilet) of vis (visfilet, zeevruchten , garnalen en omelet). Met bami, witte rijst , nasi , japanse noedels of mie hoen. Vervolgens krijgt de klant de keuze uit een tiental verse groentesoorten, zoals paprika, ui, champignon, taugé en sperziebonen. Het gerecht wordt afgemaakt met één van de zes sauzen (Mini-Woksaus, knoflooksaus, zoetzure saus, Japanse saus, Thaise kerriesaus , hete saus, Chilisaus,Satesaus) en vervolgens in een handige wokbox verpakt, waarin het lekker warm blijft.

VarkenshaasZeevruchtenGarnalenJe kunt bij Mini Wok Vlissingen ook terecht voor heerlijke mini loempia's, kipnuggets, halve kippenpoten, hot wings, gebakken garnalen, garnalen saté en gebakken Sui Mai.

HotwingsMini Wok Vlissingen is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 12.00 en 22.00 uur, op zondag vanaf 16.00 tot 22.00 uur.

eXTReMe Tracker