Mini Wok - Tilburg


Mini Wok Tilburg
Stadhuisplein 320
5038 TH Tilburg

Tel/Fax

013 - 536 564 3

Mini Wok Tilburg is van maandag tot en met zondag geopend tussen 12.00 en 22.00 uur.

Wokrestaurants zijn bijzonder populair. Niet voor niets, want je kunt er bijzonder lekker en ook erg gezond eten. Op het Stadhuisplein in Tilburg, pal naast brasserie De Katterug en de ingang van de Emmapassage, bevindt zich Mini Wok. Een speciaal soort 'wokrestaurant'. Waar je dus snel terecht kunt voor een gezonde maaltijd. Om mee te nemen of in de knusse restaurant of op het terras te verorberen.

VisfiletRunderhaasKipfiletNet als bij het echte wokrestaurant kun je bij Mini Wok live genieten van het showcooking spektakel van de koks, die door de klant uitgezochte gerechten eerst wellen en daarna op hoog vuur wokken met een saus naar keuze. Hoewel Mini Wok de grootte van een cafetaria heeft, zijn de varianten in maaltijden enorm. Dat komt omdat klanten zelf bepalen welke ingrediënten ze laten bereiden. Daarbij kan hij kiezen uit vegetarisch, vlees (lamsvlees, runderhaas of kipfilet) of vis (visfilet, zeevruchten , garnalen of omelet). Met bami, witte rijst , nasi , japanse noedels of mie hoen . Vervolgens krijgt de klant de keuze uit een tiental verse groentesoorten, zoals paprika, ui, champignon, taugé en sperziebonen. Het gerecht wordt afgemaakt met één van de zes sauzen (Mini-Woksaus, knoflooksaus, zoetzure saus, Japanse saus, Thaise kerriesaus , hete saus, Chilisaus en Satesaus) en vervolgens in een handige wokbox verpakt, waarin het lekker warm blijft.

VarkenshaasZeevruchtenGarnalen

Misschien toch wat meer zin in iets anders? Geen probleem, want je kunt bij Mini Wok ook terecht voor frites, kroketten, bamihapjes, bitterballen, kipkorns, loempia's, gehaktballen, kaassoufflés en hamburgers. En zelfs voor diverse belegde broodjes, tosti's, uitsmijters, smakelijke soepen of lekkere ijsjes. Bij onze Mini Wok zijn alle product 100% Halal.
snack snack

eXTReMe Tracker