Mini Wok - Gouda


Mini Wok Gouda
Nieuwstraat 2
2801 GN Gouda

Tel/Fax

0182 - 504 368

Mini Wok Gouda is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 12.00 en 22.00 uur, op zondag vanaf 16.00 tot 22.00 uur.

Wokrestaurants zijn bijzonder populair. Niet voor niets, want je kunt er bijzonder lekker en ook erg gezond eten. Mini Wok Gouda is een speciaal soort 'wokrestaurant', namelijk een afhaalwok. Waar je dus snel terecht kunt voor een gezonde maaltijd. Om mee te nemen of in de knusse cafetaria of op het terras te verorberen.

VisfiletRunderhaasKipfiletNet als bij het echte wokrestaurant kun je bij Mini Wok Gouda live genieten van het showcooking spektakel van de koks, die door de klant uitgezochte gerechten eerst wellen en daarna op hoog vuur wokken met een saus naar keuze. De variatie in maaltijden is enorm. Dat komt omdat klanten zelf bepalen welke ingrediënten ze laten bereiden. Daarbij kan hij kiezen uit vegetarisch, vlees (varkenshaas, runderhaas of kipfilet) of vis (visfilet, zeevruchten of garnalen). Met bami, witte rijst of nasi. Vervolgens krijgt de klant de keuze uit een tiental verse groentesoorten, zoals paprika, ui, champignon, taugé en sperziebonen. Het gerecht wordt afgemaakt met één van de zes sauzen (Mini-Woksaus, knoflooksaus, zoetzure saus, Japanse saus, Thaise kerriesaus en hete saus) en vervolgens in een handige wokbox verpakt, waarin het lekker warm blijft.

VarkenshaasZeevruchten GarnalenMini Wok Gouda is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 12.00 en 22.00 uur, op zondag vanaf 16.00 tot 22.00 uur.

eXTReMe Tracker